Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Магна Техника ЕООД - За нас

 

Кои сме ние?


Стараем се да бъдем партньор, на когото да можете да разчитате, независимо от променящите се условия. Екипът ни се състои, както от хора с богат опит, така и от хора с развиващ се потенциал и нестихващ ентусиазъм. Вярваме, че именно тази комбинация е формула за успех.

Какво предлагаме?

КОРЕКТНОСТ и РЕШЕНИЯ! Да, естествено продуктите, които предлагаме са изключително важни, но за нас по-важен е нашия партньор. Желаем коректност в двустранните си отношения, било то с клиенти, производители, доставчици или други партньори. Но тази коректност няма да има смисъл, ако не можем да предоставим и адекватни решения за създалите се пред нашите партньори предизвикателства.

Естествено техниката не бива да остава на заден план. Предлагаме богата гама от селскостопански машини и оборудване: трактори и инвентар Arbos (Италия), почвообработваща техника Guttler (Германия/Унгария), почвообработваща техника Akpil (Полша), шредери Becchio & Mandrile (Италия), косачки DCM (Италия), плугове и продълбочители Moro Aratri (Италия), сеносъбирачи DCM (Италия), ремаркета Ferruzza (Италия), GPS навигационии системи Topcon, челни товарачи за трактори и приспособления Sigma4 (Италия).

 
Tази техника не би била ефективна без качествена поддръжка. Разполагаме с екип от обучени специалисти, готови да се справят с всяка ситуация. Също така предлагаме резервни части за редица известни марки земеделска техника. Можем да помогнем и с филтри Donaldson и масла Italiana Petroli.

 
​Ако имате нужда от каквото и да било извън тази богата гама, ще направим всичко възможно да отговорим на нуждите Ви!